Öğretmen Fatma Menekşe Özel Eğitim Anaokulu
DUMLUPINAR MAH. MANAVGAT CAD. NO 44 SELÇUKLU / KONYA
0(332) 251 51 06

VİZYON

Özel eğitim alanındaki yenilikçi yaklaşımları takip ederek, bunu eğitim sürecinde uygulamayı, Özel Eğitim gerektiren bireyleri ilgi, istek yetenek ve yeterlilik doğrultusunda; sosyal hayata uyumlu hale getirmeyi, tüm paydaşların azami mutluluğunu ve bir okuldan çok yaşam merkezi olmayı hedefleyen, ülkemizin en başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.

MİSYON

Öğrencilerimize Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri ile özel eğitim programı doğrultusunda eğitim veren, uygulamalı olarak özbakım ve temel yaşam becerilerini gerçekleştirebilecek , ihtiyaçlarını bağımsız olarak karşılayabilme becerilerini geliştirerek, topluma faydalı ve toplum tarafından kabul gören bireyler yetiştiren bir özel eğitim okulu olmak.

OKULUM TEMİZ BELGESİ MEVCUTTUR.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

Pansiyon Bilgisi

var

MERKEZE YAKIN

Kontenjan Bilgileri

10 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ KADROSU VARDIR.10 ÖZEL EĞİTİM KADROSU İHTİYACI VARDIR.1 REHBER ÖĞRETMEN KADROSU BULUNMAKTADIR.

OKULUMUZDA E-TWİNNİG PROJELERİ UYGULANMAKTADIR.

OLUŞTURMA AŞAMASINDADIR.